Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det glada sextiotalet eller när det nu var

Rummet stank av hasch
folk låg utslagna, några dansade
det såg ut som de dansade
eller var det horisontell sex

Dan Hylander, Michael Wiehe
byte av varandra på grammofonen
ibland lät de lite raspiga
eller så var det skivan som var raspig

vi ägde världen ingen kunde störa oss
vi sjönk in i dimman av hasch och sprit
allt var positivt, vi kunde allt
just då.

Morgondagen och framtiden, låg lång fram
kanske flera timmar, än hade vi tid att knulla
festa, kröka och röka





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 07:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hylander och Wiehe.
Då var det sjuttiotalet.

Krökandet och rökandet betraktar jag inte som progressivt.
2016-03-04

  Evelyn Falk Möller VIP
En tripp längs memory lane?
:)
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson