Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar



droppar av kristaller
från
själens inre öga

tårar så levande
smak utav smärta
smak av salt

solens värmande strålar
får lidandet att skina
på en kind

gravitationen tvingar
blanka tomma tårar
ner

till ett brusande hav
som fylls
med sorg

det som var ett stort mäktigt berg
faller nu ner
och
reser sig

aldrig
mer...




Bunden vers av Thekid71
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-05 00:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Om någon kan skriva sig rakt in i mitt hjärta är det Du. Tårar är för mig heligt vatten, den som vågar gråta för mig, den jag vågar gråta för.... Stort...

BOKMÄRKS - igen!!!

Fan vilket poet Du är!
Tack

DominiQue
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71