Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata eller älska



Jag är levande och står aldrig still

hata eller älska mig gör vad ni vill

jag är tålig och älskar smärta

ät gärna hela mig eller ta mitt hjärta


med min styrka i både kropp och själ

gör jag misstag ibland men vill alla väl

kraften bär mig ändå tryggt i sina händer

även om den ibland kastar mig bort och det vänder


då min själ ligger utspridd på hela ordens yta

tar jag mig ändå samman igen utan att gnälla eller ryta

och plockar sedan ihop alla små trasiga bitar

trycker sedan samman dem med kraftiga nitar

del
efter
del


så reparerar jag allt som finns kvar och blir återigen hel...




Bunden vers (Rim) av Thekid71
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 00:49



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar dikt.
Ljuvlig.

Berör mig så, tack.
DominiQue

BOKMÄRKS!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71