Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår inte alltid så bra faktiskt. Upphittad i mina mobilanteckningar. Datum: okänt


HONOM

Jag hade svårt att förvandla det jag inte visste om
till ensamma atomer

Så jag klädde den diffusa bilden med ett namn
så jag visste vilket namn jag borde förbanna

när ett ansikte prydde honom
var navigeringen av mina sparkar lättare

plötsligt hade målet för min frustration blivit
en hel människa

Jag hade svårt att förvandla den jag kände
det finns ännu ingen mördare i mig




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 12:05



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Så bra. Man mår inte alltid bra, inte ens i närheten, och det ligger styrka i att erkänna det
2016-03-06

  Robin V
Så bra!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)