Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du underbara kärlek lämna mig aldrig igen!

Kärleken är tillbaka

Hans tårar har slutat falla
Mitt leende har börjat växa igen

Hennes ensamma nätter är äntligen slut
Dina vackra ögon blänker av lycka
Nyckeln till mitt hjärta håller du i din mjuka hand

Inget gör mig lyckligare än just Du
Alla ensamma stunder utan dig gjorde mig svag

Du är tillbaka runt mina armar
Jag kramar om dig mjukt där du hör hemma
Kärleken lever visst igen

Så underbart att vi lever igen
Du underbara kärlek lämna mig aldrig igen!




Fri vers av Henning Hson
Läst 553 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-03-05 12:39



Bookmark and Share


    Bo Malte
Härligt kalkat! En sådan ömhet, en sådan lidelse. Blir varm i hela kroppen.
Mvh Bo Malte
2016-03-08

  Zandor
Det är stort! Man känner igen Kenneth mellan raderna. Bred och väldig. Bravo //Zandor
2016-03-08

  StinaJ VIP
Att få älska igen, så underbart !
2016-03-08

    ej medlem längre
Dina ord om kärleken går rätt in i alla sinnen att läsa....njutbart.
2016-03-07

  Rise Little One
Den underbara kärleken finns alltid inom dig!
2016-03-07

  Gisela Nordell
ja måtte den bara växa sig starkare och starkare.Fina rader om det viktigaste i livet, kärleken!
2016-03-05

  Öknens Ros VIP
Kärleken är vacker när den blommar.
2016-03-05

  DominiQueen
Men älskade vän, Du har ALLTID varit älskad, DU ÄR Kärleken, vi andra kan bara påminna, det finns inget att förlora eller frukta, ety kärleken är Evig käre PoetBroder, vi är många som älskar Dig, Du är en underbar poet, och fin själ och en fantastisk fin man.

Din älskade, käresta ska prisa himlen att hon får ha Dig.. Älska med Dig. Många vill ha Dig, för Du är en fin prins. Må bästa Quinna vinna..
Amen
2016-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig kärlekskänsla lyser i glädjefylld text!
2016-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken är en dyrbar gåva att bära med varsamma händer!
Kärleken är ljus och varm, utan den blir det mörkt och kallt!
2016-03-05

  soligajag_1 VIP
Vilken känslofylld poesi!!
Det räcker INTE att bara säga: Starkt eller Vackert om denna!

Kärleken flödar ur hela ditt inre rum!!
Bokmärker!!
2016-03-05

  Maggan
Underbar känsla...
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson