Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött.

Kan inte sova,
kan inte vara vaken.
kan inte måla eller sjunga.
Förmår mig inte ut i skogen
att leta fåglar.

En stor trötthet har infunnit sig,
sedan våren hejdats kring Polen.

Det enda jag orkar är en liten dikt.
Orkar du läsa den?

ROP TILL SOLEN.
Kom då!
Kryp under, hoppa över,
eller gå runt
alla hinder, som ställts mellan oss.
Vi måste ju ändå träffas
till slut.






Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-05 17:44

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du skriver levande ord, sammanhang som få!
2016-03-10

  Ingrid Trolle
Mycket fin text.
Visst är vi alla trötta
Livet är just nu inte
soligt, men din dikt
piggar upp.
2016-03-05

    Sefarge VIP
Underfundigt!
Varmt solstråls
-aktigt Skaldat
:)
2016-03-05

  KYREUS of Sweden
Mycket fint skaldat!
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram