Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång för länge sen när skrattet ekade mellan väggarna

jag skuggade mina ögonlock,
tyckte jag såg cool ut
"föll du ner för trapporna?"
skrattet ekade i korridorerna
jag gjorde aldrig om det
jag kände mig aldrig söt igen
och om jag någonsin försökte
ekade skrattet mellan väggarna
ha ha ha ha
"titta på pandan"
ha ha ha ha
jag slutade försöka
jag slutade bry mig om
vit som ett lakan
ja det var min sanna färg
men hellre det
än att höra skratten
som förföljde mig
hack i häl
ekandes mellan väggarna
i min ungdoms korridorer




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-05 22:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP