Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick över

ensam sorg

gick över

Gatan

sedan kom

Någon

och ingen

av dem

går






Fri vers (Spoken word/Slam) av Miah Michele Wirén
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-06 00:23



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Tack! :D
2016-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén