Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upphittad i mina mobilanteckningar. Datum: okänt


Det fanns ingen mirakelkur

Jag hade talat för mig själv
Jag hade antecknat i punkter
Jag hade planerat varje centimeter
Jag var redo för att vara sur på dig

Du hade huvudvärk
Du hade mensvärk
Du hade feber
Du hade halsont

Vi hade kärlek
Vi hade dålig kommunikation
Vi hade lögner
Vi hade egna drömmar

Jag hade aldrig varit arg
Jag hade gråtit för mig själv
Jag hade mött min ilska
Jag hade bestämt mig

Jag skulle vara arg på dig

Men så log du
O så tog du
Liksom all kraft från mig
Ligger ännu idag

O skäms för att jag velat
Vara arg på dig

Det var antagligen mitt fel




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-06 01:32



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Åh Isak... Så vackert, och så ont. Sitter och börjar nästan gråta, för jag känner igen och upplever känslorna du beskriver.
2016-03-06

  Robin V
Gripande och träffsäkert!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)