Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text: Lindha W Gustavsson Copyright ( C ) Foto: Hittat på nätet


I min hårddisk

Jag äger mina tankar och ord
som jag lagrar i min hjärna -
ingen annan har access till
denna min hårddisk

Jag väljer själv vad jag vill
säga skriva eller tycka högt -
ett finurligt system som ger
en frihetskänsla som ömt
skall vårdas

I bland kan det vara bra att
"ta bladet från mun" - och
stundom är det bättre att tiga
men långt ifrån alltid gäller
ordspråket "att tala är silver
men tiga är guld"

Hur man bäst agerar vid olika
tillfällen är bara ens egen
livserfarenhet som avgör -
vilket garanterat är säkraste
kompassen att lita på....




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-06 15:38



Bookmark and Share


  Änglaögon
Kloka ord som jag tar med mig!
2016-03-06

    ej medlem längre
Bra att tänka själv och göra som man anser bäst utan att låta sig styras av andras åsikter!
2016-03-06

  soligajag_1 VIP
Så kloka rader du förmedlar till oss.
Innehållet är ett mycket viktigt budskap.Vi äger våra liv men ordet kan sägas på så många sätt.
Vad vi har för åsikter om olika saker får/kan vi bestämma själva. Ingen och då menar jag ingen kan tala om för oss vad vi ska tänka om just den/det.

Det är livserfarenheten som avgör.Bokmärkte genast!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson