Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagskludd


As If

Poetic
almost asymetic

failing
almost interpretating

blue
almost true

made up
almost fucked up

as if
we're a massif




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-03-06 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)