Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*LOVE*RASMUS*

*When I Need you*
I can Feel you
Across the Sea
Faraway
In My Heart
*In My Heart*

6/3-16 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-06 19:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mäster katten i stövlar, har sänt ett kort så fint skriven poesi, det på denna sidan bli. Tack poten!
2016-03-11

    Dan Myrbeck
Fin dikt - jättetråkigt,
det där som hände..

Kramar
2016-03-07

  Niliboy
Vackert å fint, en hälsning!
2016-03-06

    ej medlem längre
Fint text till minne av din lille kisse!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg