Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGBOK#1 (Hur en hanterar vänner som försöker ha sex med en)

Kära dagbok,

Idag försökte min vän, av det manliga könet, ha sex med mig. Jag finner det underligt, eftersom jag inte kan komma på en enda situation där jag gett honom någon som helst antydan till att jag varit intresserad av sexuellt umgänge med honom. Han tog på mitt lår, försökte hålla min hand och till slut - kyssa mig med sina torra läppar. Jag tog tydligt fysiskt avstånd och började prata om att tamponger inte borde vara så dyra. Han fortsatte. Egentligen borde jag sagt rakt ut "Nej, jag vill inte ligga med dig" men istället tog jag fram en kniv och högg honom i bröstet. En, två, tre, fyra... FEM SEX SJU ÅTTA NIO TIO ELVA TOLV gånger. Med tanke på att jag alltid blodar ner mina sängkläder under mens är jag expert på att tvätta bort blodfläckar, som tur är. Annars hade mina kläder varit förstörda.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-07 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt skrivet!! Gillar blodtemat. :)
2016-03-07

  Peter Olausson VIP
Tur det slutade lyckligt. Kläder är inte bara dyra, dessutom kan det vara så surt att få t ex älsklingströjan förstörd.
2016-03-07

  Kungskobran VIP
Härligt skriven
2016-03-07

  Braindamage
Haha kul vändning. Ett vanligt problem du beskriver i inledningen, som nog dom flesta kan relatera till på ett eller annat vis.
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N