Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte för den seriösa. Fiktion, inte någon riktig dagbok.


DAGBOK#3 (Överkonsumera aldrig kaffe innan sex)

Hej dagboken,

Igår natt träffade jag honom och drack några glas öl. Det slutade med att vi gick hem till honom och hade sex, förstås. Jag har varit så fruktansvärt kåt hela veckan så det var på tiden. Nästa gång ska jag dock undvika att dricka så mycket kaffe innan. Jag gillar en del sjuka grejer, men att vara så pass skitnödig under sex är inte något jag vill uppleva igen. När han satte på mig bakifrån var det enda jag kunde tänka: ”Kommer jag skita på mig? Tänk om jag skiter på mig?”. Som tur är sket jag aldrig på mig. Det finns människor som tänder på sådant, men jag tror inte att jag skulle göra det. Efter han kom på min rumpa sprang jag till toaletten. Aldrig har det varit så lättande att gå på toa.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-07 14:01



Bookmark and Share


  Braindamage
Haha... Ja, det finns ju det. Genren kallas "scat" inom porrindustrin. Mer visdom än så besitter jag lyckligtvis inte på ämnet. :)
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N