Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELP


homeless

lonesome

cold

dreams

of warm
candlelight

peaceful soul

embaressed human

broken soul

helpless in darkess

walking alone

tired

sleeping alone

leaved alone

no friends
Cold and DEAD

light of freedom


LOVING forgivingness time
from the hands of GOD











Fri vers av Thekid71
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-07 16:38



Bookmark and Share


  DominiQueen
Du är den Du väntat på...
Du är Gud
Precis som jag

Det vackraste....
Fokus på styrkan
Inte svagheten

Visdt erkänna
Naket
Sen
Resning
Huvudet stolt
..och SKIN min vän
Som en fyr i stormen
SKIN för kärlekens skull

SKIN för att
Du är Du

Namaste
DominiQue
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71