Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattkludd mest för utmaningens skull. Kommer antagligen ångra publicationen imörrn. menmen, enjoy


Tog du betalt i tårar

Dig kan jag sakna med gott samvete
Liksom ändå se andra
Utan att endast höra dig klandra
Jag valde att vara ängeln mitt i vårat helvete

Hade valt att se oss lite som ett pussel
Låtit dig hota oss på kredit
Trots att jag visste att vi lidit
För att andra inte skulle döma oss för smussel

beskyddande kyla
Markerande värme
Det var för våran skull

Stoppade vargar från att yla
Ville bara komma dig närmre
Utan betala din känslomässiga tull




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)