Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar jag......?


Att ta steget som skrämmer mig mest


Och jag vill skrika ut mina känslor
vill slita upp min bröstkorg och
blotta mitt hjärta för dig visa
att det slår som det aldrig slagit förut
och jag vill klä av mig naken för dig
stå rak i ryggen och visa upp mig för dig
låta dina händer smeka min hud utan
att försöka dölja mina ärr för dig
jag vill släppa mina spärrar och
ta på dig på ett sätt som jag aldrig
har tagit på någon förut och jag
vill se in i dina ögon och säga hur
mycket jag tycker om dig och jag
vill säga ordet genom min själ så att det
kommer ut lika äkta som det känns inom mig

Varför tvekar jag

Varför är jag rädd

Varför ska det vara så svårt....





Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:11



Bookmark and Share


  Hapalochlaena
Oh, denna smärtar... känner verkligen hur du känner...
Mycket bra skrivet!

Det kommer att lösa sig ska du se :)
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa