Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ett fönster

det finns ett fönster

som jag ser ut igenom ibland

då ser jag det jag drömmer om

det som egentligen inte finns

men som ändå lämnar mig

fylld med varm längtan

 

det finns ett fönster

som ibland står på vid gavel

då kommer vindarna

och de gamla minnena

farande som yra barn

genom alla rummen

 

det finns ett fönster

det är igenbommat nu

dagen håller hårt

vid sina mörka bilder

det finns de som tror

att det blir bättre




Fri vers av andrasidan
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 11:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar andra versen bäst.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan