Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktion blandat med realitet. Vad som är vad får du väl gissa dig till.


DAGBOK#5 (Internationella kvinnodagen och fontänorgasm)

Kära dagbok,

Idag är det internationella kvinnodagen. Dagens fundering är om jag ska skratta eller gråta, älska eller hata. Oavsett ska jag supa skallen av mig. Jag funderar även över alla oräkneliga tillfällen då jag blivit diskriminerad på grund av mitt kön. För ungefär ett år sedan, under samlag med en man jag då dejtade, fick jag min livs första fontänorgasm. Under några sekunder trodde jag att jag kissat på mig. Shit. Så slog det mig att det var en fontänorgasm. Jag trodde att det närmaste jag någonsin skulle komma en fontänorgasm var de jag såg i porrfilmer. LYCKAN. Men, ingen långvarig lycka. (Män har en tendens att förstöra den sällsynta lyckan här i livet har jag märkt.) Mannen som precis fått mig att komma utbrast förfärat: MINA LAKAN, MADRASSEN! Han tyckte att jag förstört hans lakan och madrass, och att det var äckligt. Jag vägrade skämmas dock, aldrig att jag kommer skämmas över min sexualitet. Så jag satte mig och kissade på hans lakan. Nu var de förstörda på riktigt.




Prosa (Kortnovell) av Ellen N
Läst 544 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-08 11:56



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Yup!

Där gjorde du helt rätt och mannen du berättar om här fick exakt vad han förtjänade... Varken mer eller mindre... :-/
2023-09-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få fontänorgasma varje dag, vill han rädda lakanen så får han gapa stort
2016-03-13

  Valkyria-Fatale
Helt rätt att vägra skämmas.

Varför tror män att det är helt ok för dem att lämna spår av deras utlösning på våra kroppar och i våra sängar eller på våra kläder?

Kvinnor har också rätt att få komma. Och vi kommer överallt. det går inte att styra.

Vet man om i förväg, kan man lägga skydd under, men om man inte vet? Ja, men inte ska man få skäll för att man får en kvinnlig ejakulation!

Tyckte han att det var äckligt? Va!

Stackars man, vad han inte vet mycket om världen....och njutning. // V-F
2016-03-08

  Valter Örn VIP
Det var inte kärleksfullt sagt av den mannen så jag kan förstå din reaktion.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N