Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt vi har omkring oss som vi betraktar som självklarheter för vår levnadsstandard såväl privat som i det offentliga rummet har en gång varit blott bara drömmar och fantasi som fått komma till liv ...


Drömmar och kreativ fantasi ...

... är något
vi bör vårda ömt
och ta väl till vara ...

Ty de 
skänker oss
förutsättningar för
och inspiration till
att kunna förverkliga 
det vi vill i våra liv ...

Förutan drömmar
och fantasi
riskerar morgondagen
komma att bli
intet annat 
än en förbifart
till en sannolikt grå
och innehållsfattig framtid ...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-08 12:28



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så sant och väl
framfört
2016-03-08

  DominiQueen
Amen
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP