Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsdrömmar

Kommer vi drömma om framtiden
eller kommer vi drömma om dåtiden

Kommer vi drömma om saknad
eller kommer vi sakna att drömma




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)