Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅTID-MINNEN!

Minnen som får oss att le är som balsam för själen.
Varje gång så får vi positiv livsenergi.

Kommer ihåg när jag växte upp så var min älskade pappa
alltid uppe redan klockan fem. Helst före, det hade inte bara
med att han var morgonpigg att göra.
Pappa hade ryggproblem, svår värk.
Han kunde inte ligga längre sa han.

Men om mamma eller någon av oss barn kom upptassande.
Då sa han alltid; -Vem fasen har skrämt upp dig då!

Min farmor sa ofta, att jag tror inte det var guds mening att
folk skulle åka omkring i plåtlådor på vägarna.
De skulle absolut inte vara uppe i luften i flygmaskiner.
De skulle hålla sig nere på backen.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-08 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP