Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-01-25


En magisk natt

 

Låt din fantasi få sina gyllene vingar

och res ut i natten
av lenaste sammet och glittrande stjärnor


Upplev passionen
och fånga de förtrollade ögonblicken
i din hand


smaka 


och njut av Kärlekens magi




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-08 20:30



Bookmark and Share


  Zandor
Man dras med......// Zandor
2016-03-10

  Thekid71
Kärlekens magi är oändlig och kraftfull precis som universum och din otroligt fina text som smakar njutningsfullt och hett...
//KID71
2016-03-08

    ej medlem längre
Väldigt vackert
Mvh annokas
2016-03-08

  aol
Så fina rader
2016-03-08

  Henning Hson
Gillar dina rader...
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP