Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHETEN KOMMER



Så var helgen över.
Slut,
och jag känner
ensamheten komma
till mej,
som en smygande vålnad
iklädd något skrämmande
som får mej att
att bli rädd.
Att helgen slutade
så fel,
gör mej mer ensam.
Man kan inte ändra något
när man redan åkt...





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-05-01 19:56



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
så sant som det är skrivet!! kanon!!
2006-05-03

  Ylvavirvla
Ja, ibland blir det ju inte riktigt som det var tänkt att bli...
Men oftast går ju saker att ställa till rätta igen.
Lycka till!
2006-05-03

  Teresia Ridell
Känner igen mig; fast lite tvärtom...
Jag är glad att helgen är "över". Blev inte heller sådär önskvärd.
Ensamheten kan också vara en tid att få ny kraft.
2006-05-02

  * Ammi *
Åh kära du, det går flera tåg...ni har ju kärleken! Lycka till..
2006-05-01

  Helene Månsson
Huga, känner igen känslan så väl! Kram Helene
2006-05-01

    Bodil Sandberg
Nej man kan ju inte det...ändra något..ensamheten kan verkligen kännas otäck..hemsk o dyster...bara att invänta morgondagen...då känns nog allt bra igen...snyggt fångat!
2006-05-01

  Jessi
Joooo, man kan ändra... I alla fall ändra det som sagts. Men jag håller med om att man känner ensamheten komma, trots att helger i många fall är det som är mest ensamt...
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina