Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller du, så faller jag


på radion sjöng Patrik Isaksson
”faller du, så faller jag”
medan jag dalade mot marken
som ett löv på hösten
du låg redan stillsamt där
sov sött
föll och somnade
vaknade, reste dig
tog mina händer
ställde mig upp
och sa
”faller du, så faller jag”
sedan fortsatte vi att gå
minns inget från innan
minns allt från nu




Fri vers av Louise B
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-05-01 20:25



Bookmark and Share


  Freeman
Underbar dikt...lika vacker som Patrik Isakssons, fast skriver av dig.
2007-01-01

    xtla
den här var...
höstmysig :)
2006-11-06

    Little Sunshine
Åh, vilken fin dikt :)
Håller med Litterina, slutraderna är helt magnifika och fantastiska :)
2006-05-02

  Johnny Chow
Jättebra:D alltid tillsammans:D
2006-05-01

  Cris
Jaaaaaa. så himla Vackert!
och rart.. glädjande..
tillsammansfall
små löv som tar varann i handen
fint bildspråk

och underbar innebörd..
minns allt från Nu..
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Louise B