Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM inte om...

 

 

Om inte om fanns, och du
hade hållit hastigheten, så
skulle det kanske aldrig hänt!

* Inget hjärta i halsgropen när
   telefonen ringde och du sa vad
   som hänt
* Ingen tillknycklad front
* Ingen inställd resa
* Inget behov av att låna bil
* Inget tillfälle till irritation
* Inte en massa telefonsamtal hit och dit
* Inga omkullkastade planer
* Ingen tur till bilverkstaden
* Ingen oro för vad som kunde ha hänt
* Inget dött rådjur för jägaren
   att ta hand om
* Ingen anmälan till polisen
* Inget letande efter ny bil
* mm...mm...

 

Men huvudsaken är att du klarade dig
och förhoppningsvis lärde dig något
efter den händelsen.

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-03-21 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, tänk om Om inte fanns. Bra ordat!
2016-03-31

    ej medlem längre
Kloka råd du kommer med!
2016-03-30

  Bo Himmelsbåge
Joo... det är alltid bäst att tänka efter
före... men som du skriver, förhoppningsvis lär man sig av sina misstag...
2016-03-27

  Palett
Kloka råd att ta till sig !
2016-03-25

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2016-03-24

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet. Det är bra om man tänker efter före.
2016-03-23

    ej medlem längre
Ja så mycket som kan hända när man har för brått. Och så mycket besvär som det blir.
Bra att påminna sig ofta!
2016-03-23

  Olof Lagerhorn VIP
En frågeställning och en text som på ett skickligt sätt fångar något av livets essens. Skönt att höra min vän att allt gick bra.
2016-03-23

  Eva Helene VIP
Välskrivet och tänkvärt och med en bra konklusion!
2016-03-22

  Rise Little One
Man bör nog tänka efter före ja ...
2016-03-22

  överlevaren VIP
Oj, tur att det ändå gick bra!
2016-03-22

  Fem hjärtan VIP
En olycka händer snabbt och det finns alltid några om att begrunda.. En bra och viktig text som väcker tankar..
2016-03-22

    Birgersdotter VIP
Ja tänk om om inte fanns..bra skrivet!!!
2016-03-22

  Heikki Hellman
Detsamma händer allt för ofta, varje dag… vad kan säga… kör sakta!
2016-03-22

  mike irow
begrundar...
2016-03-22

  louisegirl
Tänkvärt om hur lätt det kan bära till olycka...
Mycket bra skrivet!
2016-03-21

  ULJO
BRILJANT SKALDAT
2016-03-21

  Niliboy
Här har vi renar på vägarna å det är dåligt med den anpassade hastigheten. Det är ett stort bekymmer för samerna som äger renarna!
2016-03-21

    ej medlem längre
Ord som leder till eftertankar. En olycka händer så snabbt och så oförberett.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
En stark varningssignal, nästa gång kan det bli ännu värre!
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.. Jag fick böta för fortkörning en gång, men som tur var hände BARA det..
2016-03-21

  Gisela Nordell
bra slutkläm på fin text!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP