Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tolkning av hur folk kan och försöka manipulera/påverka andra med ord och hur en sund person reagerar på detta beteende.


Ekologiskt arbetartänk (Sunt förnuft)

"tvätta. skura. skrubba.
fixa. lag.a städa.

måste hjärna ordtvätta i tid
folkmening ska i hens maskin

trumpet minusmungipa

jävla f....arbeta maskin!"

Hallå där!

Jag visar hjärna
Tänkmaskin
Och teknik

Men jag avskyr
Ordbajseri
Högfärderilukt
Och annan osund
Möglig odör

Men min maskin
Den är inte din
Programmeringsbara
Hemmavara
Tvättmaskin

Det ingår ej fjärrkontroll

Men jag kan garantera dig
Att det är äkta och enkelt

Hälsosamt och sunt
Ett rent arbete

Tänk



(Min tolkning av hur folk kan och försöka manipulera/påverka andra med ord och hur en sund person reagerar på detta beteende. Det handlar även om att vara öppen om hur man tänker och hur man fungerar som person.)




Fri vers (Spoken word/Slam) av Miah Michele Wirén
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-11 08:30



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Du är barabara fenomenal, Miah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén