Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN DRÖM

OM JAG FINGE BETÄMMA!
Då skulle inga barn behöva uppleva krig, svält och andra svåra saker!
Då skulle det vara fred på jorden!
Då skulle enbart kärlek råda!
Då skulle inte det onda finnas överhuvudtaget!
Då skulle alla människor respektera och älska sina medmänniskor!





Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-11 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP