Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglamusik som suddar bort ångestens skrik



Visa nu ingen feghet
våga ta det svåra steget
våga ta dig genom livets smärtsamma hinder
där känslan av en djävulsk ångest din själ förbinder
ta dig förbi alla fällor av lögner som med enkla medel manipulerar
som oftast utnyttjas av svaga individer där mörkret hjälper dem och agerar
ge mig taggtråd till frukost eller krossa min käke med din batong
du lyckas aldrig förgöra mig men kommer att få sjunga livet slutgiltiga sång
gång på gång och dag efte dag
formade du allt hos mig det som skulle ha blivit jag
jag gav dig alltid förlåtelse
men du valde liemannens väg och dödens tragiska gång
ditt ångestfyllda liv klarade din själ inte längre av
då gjorde du ett sista val tog ditt liv fick det du andra gav
dina lögner och smärtfyllda sagor skrev du likt en vacker poesi
med förvrängda förkolnade ord existerade aldrig något som kunde kallas vi
mellan himmel och helvete finns en värld som tillhör dig
där varje sekund av dödlig ångest hälsar på då du tänker på mig
det fanns alltid ett ljus vid din sida som du sett men alltid blundat för
det fanns alltid vackra ord vid ditt öra men valde hatets mörker som du med glädje vidrör
mig rör du aldrig mer varken med din mörka poesi eller lögners manipulation
den som skriver dessa ord lever i frihetens energirika ljus och med änglar som dansar och spelar kärlekens oändligt vackra musikaliska ton




Bunden vers av Thekid71
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-12 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71