Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett oskrivet blad




Är detta verkligen poesi

eller bara en smutsig bok

av egna känslor

som fyller trasiga blad

det känns bara torrt

av torkade tårar och blod

där mina känslor inte är orden

utan de uttorkade sidorna

som lever sitt eget liv

som har sin egen ångest

som saknar friheten

att brännas upp på bål

utan att efterlämna spår eller hål



jag är som en blomma utan liv

uttorkad och död

saknad av vatten och kraft

en tomhets känsla

av att bara vara ett litet barn

utan livets bröst

med försvunnen styrka av din varma hud

utan dina värmande ord från ditt hjärtas ljus


vi finns nära

men ändå så långt härifrån

viljan att kunna leva igen

ler mot mig med ett hån

det är åskan som hörs med ett dån

sen hör endast ett litet skratt

som får drömmars tid

att återgå till barnets svarta natt




Fri vers av Thekid71
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-13 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71