Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möten


Sinnebild 1



Du för ditt instrument i precision
Som en löpande hjort är jag

Kråmande, bultande
Rytmen för oss i dansen

Sammansmälta
Drivande, otålighet

Sen stillheten
Stormen

Blicken






Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 562 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-13 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken