Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magisk komik

Tragikomik är liksom dagens ord

för det är tragiskt hur komiskt jag finner det

att se dig gå igenom det som är mest tragiska av allt

att bli lämnad av den som man trodde man lämnat

jag kunde aldrig vara redo för att vara ensam

men ändå så var det jag som var minst oredo




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)