Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bygga korthus i hissen

Kom ska vi bygga korthus i hissen
bygga högre än någonsin
skära av oss från omvärlden

Men lova att du inte andas
för då kommer allt att fallera
lova att du inte öppnar dörren

Jag vill aldrig stanna
bara åka upp och ned
bygga nya korthus i hissen

Enda tills vi inte längre kan
bygga korthus i hissen
när vi inte vill vara ensamma mer

Lova att du öppnar dörren
när korthuset faller
här ges inga andra försök

Så kom nu och ta ett djupt andetag
för i hissen med korthuset så kan du ge ditt liv
ända tills det att vi förlorar allt

Och vi öppnar dörren
på en helt ny våning




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 12:42



Bookmark and Share


  baby bob
gillar verkligen slutet!
2016-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Lurigt företag med tanke på hur hissar kan kränga...
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)