Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betongspegel

Det fanns en flicka som
ångrade dagarnas början,
och nätternas mitt

Det fanns en flicka som
ljög om hur dagarna var vackra,
och nätterna var klara

Det fanns en flicka som
älskade dagarna,
och älskade nätterna

Det fanns en flicka som kände
Det finns en flicka som sitter

framför en spegel
utan spår av en andedräkt




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-15 08:42



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Stark avslutning!
2016-03-16

  Solstrale VIP
Hon andas inte mer, flickan jag ser... Sån inspirerande lust att få veta, belysa flickans värde! Du vibrerar din poetiska bild rakt igenom starkt säkert! Tack!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)