Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediakulfång

Här är nyheter från ekoredaktionen

en 45-årig syrier med uppehållstillstånd i Sverige
har i Örebro län häktats misstänkt för grovt folkrättsbrott
45-åringen misstänks ha deltagit i en avrättning
av sju försvarslösa bakbundna män
avrättningen filmades och har funnits tillgänglig på internet

Två män döms till två års fängelse vardera
och utvisning för grov våldtäkt mot barn,
de döms efter att även ha filmat övergreppen

Massmördaren Breivik i rättegång mot norska staten
"Klart tecken på skada är att jag börjat gilla Paradise Hotel",
säger Breivik enligt VG

Ekot rapporterar,

tre gånger så många dementa om trettio år

Och nu vädret,

Ikväll får Götaland och Svealand varierande molnighet
men med en del klara områden
över Södra Norrland blir det mycket moln
men det klarnar upp över Norra Norrland
temperaturer uppåt drygt tio grader vid soligt väder
i övrigt runt tre.




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vore jag inte pacifist skulle jag strida för president al-Assads regering MOT alla terroristgrupper.
Nu gör jag det verbalt istället.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP