Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med någon värre tätt intill

Kom alla små hundar
storma mot staden
klös i tapeten
ät upp all mat och

Kom alla små hundar
ta striden för varann
ha sönder allt annat
gör lek av alla och

somna igen,
med någon värre tätt intill




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-16 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)