Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord till rätt person...

Det jag ofta hör är
hur mycket bra
och gott andra gör
men sista tiden
har jag fattat humör
och sagt:
Låt dem också få höra detta
just det, du nyss för mig berätta
att du uppskattar vad de tar sig för
och hur gott det andra gör
så de också samma ord hör!

För i avsaknad av gehör
kanske deras uppskattade arbete
helt plötsligt upphör
och någon annan blir den
som blir tilldelad en favör!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-16 12:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja så sant och tänkvärt.
2016-03-20

  ULJO
Tänkvärt
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Ja - viktigt - bra!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt