Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även affirmationsprocessernas målbilder behöver ibland förtydligas lite grann ... ... eller nåt sånt ...


Det spelar ingen roll ...

... hur 
du är till din natur ...

... så länge
som du förblir 
dig själv som den du är
oavsett
var, hur och när
du tillsammans med mig är ...

Vill ej
känna någon form
av kontroll  över mig
men heller ej
kontrollera 
någon som helst aspekt av dig ...

Ty om vi är ämnade
för varandra
är den kärlek vi känner
och har tillsammans
det enda ramverk
som jag behöver med dig ...

Allt det andra
som enligt
norm och konvention
anses nödvändigt
att stipulera och planera
i en relation ...

... får lov att
gälla för alla andra
som har behov av
att vara och förbli konventionella ...

Vi är ju inte som alla andra
utan just för att
vi är ämnade för varandra
exceptionellt unikt speciella ...

Något som ej
blott bara utgör skillnad
utan som gör det självklart
att vi klarar allt och mer därtill
så även det allra mest
oförutsedda och synnerligen eventuella ...

Men det är ju förstås
för att vi har varandra
och hämtar vår
livskraft, inspiration och energi
ur vår äkta kärlekskälla ...

... och ej någonsin
för ett endaste ögonblick
känner att vår relation
är en begränsande livstidsfälla ...

Det är lite
hur jag ser
på en äkta kärleksrelation
med dig som är ämnad för mig ...

Men just här och nu
är din närvarande frånvaro
här hos mig
smärtsamt påtaglig
i väntan på den dag
du väl kommer 
för att stanna och förbli med mig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-16 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP