Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hennes hjärta i Hans händer

 

 

Under hud

sjöng blodet livets puls

då Han innerligt berörde

alla hennes sinnen så kärleksfullt

med smekande ord och läppar

sedan ville hon ingen

annan alls

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-17 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP