Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt allt min son


Kärleken som är evig

Ser på dig du min kära
Ser hur du leker och skrattar
Jag älskar dig mer än livet
Jag tackar dig för att du kom till mig
Du lyser upp min dag med ditt vackra leende
Jag längtar efter dig varje gång du inte är här
Du är min solstråle
Jag älskar dig av hela min själ och mitt hjärta
Du är min son
Du är en gåva från himmelen sänd av änglar
Jag kommer alltid att finnas här för dig
Du är mitt kärleks barn
Ser på dig, du ser på mig ?mamma jag älskar dig?
Zebastian jag älskar dig
Trodde inte man kunde känna så här
Kram Mamma




Fri vers av Zmultron
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-05-02 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron