Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Året runt alltid!

The darling buds av May
får ju alltid mig to cry
dessa knoppar
som ljuvligt droppar
fram, why can´t they for ever stay




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-17 13:07



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Så Poetiskt*Deklamerat*
om Våra Ljuvliga*Blommor*
Vackra Blommor Små
Det Kan ni väl Förstå
Ej Lämna oss
Blommor*med*Glädje*Hjärta*Själ*
Så*Innerligt*Väl*
Stanna*Här*Kram.



2016-03-21

    ADI Nehlin
Ja tänk om maj kunde vara lite längre. Fin dikt!
2016-03-19

    Dan Myrbeck
Nice!
2016-03-17

  ULJO
Snyggt
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt