Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krona av mänsklighet

Visa din bild
låt se vem du är
plågoande av Människa

Jag är fader och moder till Baal
alla gudars begynnelse

Avsky och vämjelse kantar din bana
slakt , plågor så vidriga ej nämnbara
förruttnelse , aska och grisars avföring

Jag vet ditt namn 
Jag vet ditt ursprung
Jag vet ditt öde

Du krona av mänsklighet

Hat
Vrede
Girighet
Våld 

BELLUM  NOVUS TERRA FIRMA

Din undergång är nära
böj ner ditt huvud
invänta slutet




Fri vers av Fred Linz
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mysterious forces moves among the words. Exciting. Imaginative. Different.
2016-03-17

  mike irow
Gillar din still....många vinklar
av navigering,,,
frigående penna
med. många meningar i---1!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz