Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets hjärta



Vem

Letar bakom huset



Löv

Katarakt villande andetag




Kräfta


ser ner på mörkrets hjärta



Djuröga

Murket trä och maskar


Kapillärsfjärilsdräkt


Musik


lågan över solskuggan

Allt har gått
Allt har gått

Mörkrets
Hjärta 
Tystnar




Fri vers av Fred Linz
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-18 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svärta, smärta och dramatik. Din text berör alla sinnen att läsa.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz