Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sju ängarna

Lysande former i sand
Vilar på lavar och  mossa

Bara för dig
Dansar ormen sitt lopp
Runt stjärna blå


Helveteshundar kallar på oss
I cirkel vid foten av kullen

Vaka över oss
På vår långa färd
Till slutet av de sju ängarna

Där sista striden står










maskar må tära
min kropp 




Fri vers av Fred Linz
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-26 09:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Otäckt bra med läskiga metaforer..
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz