Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå , goodbye 




Kan inte mer 
Det sliter mig i 
Små små bitar av glas
Varje kärlek 
Varje avsked
tär en aning
på vem jag var en gång
för längesedan 
Som landet hett , fuktigt
Gräset å löv på marken
och de små olikfärgade bitar
av glas 
som spricker i min närhet
tusen stjärnor borta




Fri vers av Fred Linz
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 22:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande och ändå vackert.
2017-12-02

    ej medlem längre
Smärtsamt vackra avskedsord.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz