Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda lerans hjulspår






Känslor som omger 
ingen lindring finns
Vaknar oavbrutet

Jag saknar henne
med varje andetag
försvinner jag

Med min andes dräkt
lever hon 
men inte jag

Vägen svängde abrupt
slungade mig djupt i undervegetationens vagnslider
hittar ej ut igen , fastnat i röda lerans hjulspår


Vet ej mer
Vill ej mer
Ser ej mer

Jag drömmer




Fri vers av Fred Linz
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-26 11:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande dröm. Känns i hjärtat.
2017-12-03

    ej medlem längre
Orden gör ont att läsa.
2017-09-19

  kriya
tycker att den här texten är fulländad
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz