Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är storm



Jag är storm
regnet över brunnen

fältet i lågor
röda jorden

vakar över sommarlunden
fjärilars fäste

min andes dräkt
i sorgeslöjans gestalt
banar jag väg

jag är storm
orkanen mitt öga

har inget mer att ge
till drömfångarens nät

vill möta min kärlek
en sista sista gång

innan röda jorden rämnar
lämnar mig ensam
med tröstlöshetens famn

alla sagor är slut
mörkret är här
jag är storm




Fri vers av Fred Linz
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-05 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här tycker jag om. Rytmen, orden.
2019-06-07

    ej medlem längre
Härligt att få njuta av en av dina texter igen. Det finns en musikalitet och en känsla av vemod och styrka i din text som man kan låta sig svepas iväg av.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz