Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du smakar så gott, mumlade han med munnen fylld av henne

 

"Hon var en riktig hona

mycket mer än han var man"

 

Instinkten drev henne

precis dit, där han väntade

på sitt byte

en oblodig kamp

då utgången redan var klar

för händer talade mer

än de betydelselösa ord

som fälldes

 

"Hon var en riktig hona

mycket mer än han var man"




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-18 01:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner mig utnyttjad.
En stark text om kvinnans självständighet där hon stillar sitt eget begär.

Vacker, sensuell och rå. En härlig text.
2016-03-20

  mike irow
tankar flyger...
2016-03-20

  StinaJ VIP
Känslan av att det hela handlar om att allt sker på honans villkor.
2016-03-18

    ej medlem längre
Spännande! *
2016-03-18

  H.C.B
helt klart intressant
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP