Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten

 

Natten kommer

 

mörkret kryper

närmare

ömsar tid

 

lösgöra sig, omformas

jaget tunnas ut

väggarna i medvetandet bryts ned

 

tankarna svävar fritt

sprids ut

 i  ett rus 

 

tanken avväpnas,

längtande

 

Himlen är tyst

väntande

min dolska blick ska möta din

i ljuset

älskansvärd med stråk av vemod

 

årsringar av eoner

ger känslan av

att vara mindre utsatt

 

 Requiem

 

 

...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-18 20:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Poetiskt
filosofisk -
fin!
2016-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vilan natten ger kan upplevas olika...mycket fint...
2016-03-22

    Max Poisé
Balsam för läsögat! Kanon!
2016-03-19

  Chawa VIP
Vilsamt, hoppfullt, drömmande...
2016-03-19

  ULJO
Tungt att läsa men döljer en viss vackerhet i i din framtoning
2016-03-18

  Fem hjärtan VIP
Berörande smärta...men anar ändå en hoppfullhet i din fina dikt!
2016-03-18

  mike irow
finfin requiem för själen...
2016-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mörka toner i dina ord, som berör med smärta men ändå hopp.
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell