Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fregatten





Dårar i fregatten
styr skutan som de vore dödsdömda

Jag leker schizofren örlogskapten
och leder vägen till misären




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 23:34



Bookmark and Share


  Henning Hson
Jag har jobbat på det företaget men sade upp mig :)
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa